Inženjering i dizajn 3D modela

MODEL-ing d.o.o.

MODEL-ing d.o.o.

Mi smo tvrtka koja dolazi iz Hrvatske, sa sjedištem u Rijeci. Do sada smo ostvarili duge i uspješne suradnje s brojnim domaćim i inozemnim poslovnim partnerima na različitim projektima. Stečeno veliko iskustvo, dobre reference i obostrano zadovoljstvo su garancija one kvalitete koju smo spremni ponuditi i vama, kao našim potencijalnim budućim poslovnim partnerima.

Naša tvrtka je multidisciplinarna tvrtka sa širokim spektrom djelatnosti na područjima brodogradnje i naftne industrije. Posebna pažnja je na projektiranju i izradi 3D modela u brodogradnji i naftnoj industriji. Svi naši zaposlenici imaju veliko isustvo u radu sa 3D CAD/CAM programima.

Mnogi uspješno završeni projekti i zadovoljni klijenti dokaz su dobro organizirane i kvalitetne tvrtke, što nam svakodnevno daje poticaj za daljnji rad i usavršavanje.

Ovisno o zahtjevima pojedinog projekta, usluge nudimo i obavljamo samostalno ili u suradnji s domaćim ili stranim partnerima s kojima već imamo uhodani način rada.

Vjerujemo da stečena znanja i iskustvo možemo uspješno primjeniti na nove projekte u suradnji i na zadovoljstvo naših klijenata u budućnosti te u novim okruženjima koja priznaju samo najbolje.

Igor Knapić, direktor